Старшокласники Червонограда, Стрия та Дрогобича продовжують вчитися дистанційно

Старшокласники Червонограда, Стрия та Дрогобича продовжують вчитися дистанційно

Решта школярів Львівщини відновлять очне навчання

З понеділка, 7 лютого, учні 5-11 класів Червонограда, Стрия та Дрогобича та Львова продовжать навчатися дистанційно через через високу захворюваність на Covid-19 у цих містах. Решта школярів Львівщини відновлять очне навчання. Таке рішення прийняла обласна комісія техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС).

"Усі заклади дошкільної, загальної, середньої, професійної (професійно-технічної), передвищої освіти (крім учнів 5-11 класів зазначених закладів міст Львова, Дрогобича, Cтрия, Червонограда) перевести на очну форму навчання", — йдеться у повідомленні на сайті Львівської облдержадміністрації.

Однак педагогічна рада навчального закладу може автономно перевести школу на дистанційне навчання, якщо хворіє чи перебуває на самоізоляції більше 50% школярів та персоналу.

Додамо, нова хвиля штаму "Омікрон" спричинила багато випадків захворюваності саме серед дітей. Однак, як наголосив директор департаменту охорони здоров’я Орест Чемерис, наразі рівень їх госпіталізації зменшився – від 10 до 20 дітей за добу.

Нагадаємо, дистанційне навчання продовжили і у львівських школах. Учні 5-11 класів навчатимуться на дистанційній формі ще тиждень.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності