На Львівщині шукають інвесторів для впровадження Е-квитка

На Львівщині шукають інвесторів для впровадження Е-квитка

Документи від інвесторів прийматимуть до 4 березня

Львівська облдержадміністрація оголосила конкурс з відбору інвестора для впровадження в області автоматизованої системи обліку оплати проїзду.

Впроваджуватимуть Е-квиток у приміських та міжміських автобусних маршрутах, що проходять територією більше двох територіальних громад. Йдеться про 50 перевізників та 1 047 автобусів, які їздять на 499 автобусних маршрутах.

Проведуть конкурс 10 березня, а документи від інвесторів прийматимуть до 4 березня. Для участі в конкурсі необхідно подати два конверти документів.

В першому конверті необхідно надати копію Статуту, документи, що свідчать про реєстрацію юридичної особи або фізичної особи підприємця. Також необхідно надати довідку із Державної фіскальної служби, підтвердження повноважень представника на участь у конкурсі та на укладання інвестиційного договору.

У другому конверті необхідно подати документи, які безпосередньо стосується впровадження Е-квитка. Йдеться про програму поетапного запровадження, термін дії договору з експлуатації та функціонування автоматизованої системи обліку оплати проїзду.

Окрім того, потрібно додати інформацію про досвід промислової експлуатації Е-квитка в містах України. Також Львівська облдержадміністрація просить вказати структуру та розмір винагороди за впровадження Е-квитка у відсотковому співвідношенні від вартості квитка.

У документах інвестори повинні вказати демонстрацію роботи Е-квитка у форматі фотографій, відео, графіків, схем тощо.

Весь список необхідних документів для участі в конкурсі можна дізнатись тут.

До участі в конкурсі не допускаються компанії у яких майно перебуває в податковій заставі, компанії-банкрути, діяльність яких припинена.

Також компанія, яка намірена брати участь в конкурсі, повинна мати матеріально-технічну базу та досвід впровадження чи обслуговування Е-квитка.

Нагадаємо, Lviv.media розповідало, що електронний квиток у Львові запустили 13 січня. Поки що скористатися е-квитком можуть лише пільговики та учні.

Власне, віднедавна документи для отримання учнівської транспортної картки можна подати у навчальних закладах. Для того, щоб отримати картку, необхідно подати необхідні документи відповідальній людині, яка збиратиме всі необхідні документи. Також за виготовлення картки потрібно заплатити 60 гривень.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності