Суд виправдав голову Львівської облради Ірину Гримак за виписані собі премії

Суд виправдав голову Львівської облради Ірину Гримак за виписані собі премії

Гримак довела, що діяла виключно на основі прийнятих обласною радою відповідних рішень

Галицький районний суд Львова виправдав голову Львівської обласної ради Ірину Гримак, яка підписала розпорядження про преміювання самої себе. Про це повідомила пресслужба Львівської облради.

"Галицький районний суд Львова прийняв постанову, якою спростував висновки Національного агентства з питань запобігання корупції стосовно вчинення адміністративного порушення щодо підписання розпорядження про преміювання голови Львівської обласної ради Ірини Гримак. Таким чином, суд визнав дії голови обласної ради правомірними та законними", — йдеться у повідомленні.

8-12 листопада Національне агентство з питань запобігання корупції склало та направило до суду 25 адміністративних протоколів. За ознаками порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів до суду було скеровано, в тому числі, 2 протоколи стосовно голови Львівської обласної ради.

Втім Ірина Гримак у суді довела, що підписуючи відповідні розпорядження, діяла виключно на основі прийнятих обласною радою відповідних рішень.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності