Гірськолижний курорт у Винниках: коли запрацює та яким буде

Гірськолижний курорт у Винниках: коли запрацює та яким буде

Офіційне відкриття курорту планується наприкінці року

В неділю, 30 січня, львів’яни зможуть вдруге протестувати гірськолижні траси у відпочинковому комплексі у Винниках.

Протягом першого тестового дня гірськолижними трасами встигли скористатись понад тисяча відвідувачів. Через ажіотаж, який виник після першого дня, адміністрація курорту вирішила запустити другий тестовий день.

Усі охочі зможуть випробувати траси з 13:00 до 17:00. Впускатимуть на трасу лише тих, хто встиг попередньо зареєструватись. Вхід буде безкоштовним.  Також тут не працюватиме прокат екіпірування та не можна буде скористатись послугами інструктора.

У комплексі передбачено три траси для катання: траса 1– 528 м, траса 2– 475 м. та траса – 595 м. Надалі тут працюватиме дитяча лижня школа та дві траси для тюбінга – для дітей на 80 метрів та для дорослих на 200 метрів.

Наразі комплекс запускає лижні траси у тестовому режимі на кілька днів. Офіційно відкриття комплексу заплановане у червні цього року, а лижні траси та канатну дорогу планують запустити у кінці цього року, тобто у наступному сезоні.

Раніше у комплексі повідомляли, що скористатись послугами лижних трас можна буде цілий рік, адже покриття, яке є на трасах дозволить кататись навіть без снігу. Однак чи гірськолижні траси будуть відкрити цілий рік, чи у сезон, поки що не повідомляють.

 

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності