Якою буде погода на Водохреща

Якою буде погода на Водохреща

Опадів завтра не очікують

Завтра, на Водохреща, синоптики прогнозують хмарну з проясненнями погоду без істотних опадів у Львові та області. Вночі та вранці очікують слабкий туман, а на дорогах — ожеледиця. Про це повідомляє Львівський гідрометцентр.

19 січня. Температура в області: вночі 3 – 8° морозу, в горах 10 – 12° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла. Температура у Львові: вночі 3 – 5° морозу, вдень від 1° морозу до 1° тепла. Вітер південно-західний, 7 – 12 м/с.20 січня. Очікуємо хмарну з проясненнями погоду. Уночі без істотних опадів, вдень сніг. На дорогах ожеледиця. Температура вночі: 3 – 8° морозу, вдень — 0 – 5° морозу. Вітер південно-західний, 9 – 14 м/с, вдень місцями пориви 15 – 20 м/с, хуртовини.

"Удень 20 січня очікуємо циклон з Балтійського моря з центром над Білоруссю, тому передбачаємо снігову погоду, ожеледицю, вітряність і навіть хуртовини", — пояснює у коментарі Lviv.Media синоптикиня Олена Смалюх.

21 січня. Хмарно з проясненнями. Часом сніг. На дорогах ожеледиця. Температура вночі: 5 – 10° морозу, вдень —  0 – 5° морозу. Вітер південно-західний, 9 – 14 м/с, пориви 15 – 20 м/с, хуртовини.22-23 січня. Хмарні з проясненнями дні, часом можливі опади. На дорогах ожеледиця. Температура вночі 7 – 12° морозу, вдень 1 – 6° морозу. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 9 – 14 м/с. Температура вночі 7 – 12° морозу, вдень 1 – 6° морозу.

Нагадаємо, сьогодні, через негоду у столиці, львівський аеропорт став запасним для київського аеропорту “Жуляни". А вчора через погодні умови у Міжнародному аеропорті “Львів” скасували два рейси.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності