На Львівщині відремонтували ділянку дороги до пункту пропуску Нижанковичі – Мальховіце

На Львівщині відремонтували ділянку дороги до пункту пропуску Нижанковичі – Мальховіце

Наразі до пункту пропуску ремонтують ще одну ділянку

Дорожники завершили ремонтні роботи на ділянці дороги Нижанковичі – Самбір – Дрогобич – Стрий. Йдеться про відрізок траси від міста Дрогобич до межі Самбірського району.

Ділянка є частиною шляху до майбутнього пункту пропуску Нижанковичі – Мальховіце.

Частину дороги від Дрогобича до межі Самбірського району розпочали ремонтувати ще у 2018 році, однак тоді роботи призупинили.

"Через відсутність цільового фінансування, ремонтні роботи на цій ділянці були призупинені. Цього року ми відновили ремонт автошляху і сьогодні ми можемо вже насолоджуватися поїздкою на цій дорозі", - розповідає керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза.

Тут, окрім влаштування нового дорожнього покриття, збудували нові тротуари та зупинки громадського транспорту. Також дорожники нанесли розмітку та встановили дорожні знаки.

На дорозі до пункту пропуску ремонтують ще одну ділянку дороги між населеними пунктами Самбір та Нижанковичі. Дорогу ремонтують у рамках реалізації міжнародного проєкту "Розбудова прикордонної дорожньої інфраструктури на підходах до українсько-польського кордону".

Капітальний ремонт дороги Самбір – Нижанковичі розпочали ще весною. Загалом дорожники повинні прокласти 46 км нового дорожнього полотна. Роботи виконує дорожня компанія ТОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл".

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності