Через ремонтні роботи митники попереджають про затримки на пункті пропуску "Рава-Руська"

Через ремонтні роботи митники попереджають про затримки на пункті пропуску "Рава-Руська"

Відсьогодні на території пункту пропуску "Хребенне" проводитимуть ремонтні роботи. Водіїв, які перетинають український пункт пропуску "Рава-Руська", попереджають про обмеження пропускної здатності.

Зокрема, обмеження матиме стоянка для вантажівок на в'їзді в Польщу.

"Стоянка, для вантажних транспортних засобів на напрямку в'їзд в Польщу, буде мати значне обмеження щодо місць розміщення, що може призвести до зменшення пропускної спроможності та ритмічності у вантажному русі", - йдеться в повідомлені.

Триватимуть ремонтні роботи до 31 грудня. Для зручності водіїв митники пропонують перетинати державний кордон в пунктах пропуску "Краківець" та "Шегині".

Нагадаємо, на Львівщині до 2023 року модернізують три пункти пропуску. На це планують витратити 25 мільйонів євро польського кредиту та 255 млн гривень з українського бюджету.

За кошти польського кредиту планують збудувати піший перехід у Раві-Руській та оновити інфраструктуру у Шегинях. У Краківці, крім реконструкції, збудують ділянку для легкового автотранспорту та автобусів.

На пукнті пропуску "Рава-Руська" влаштують скануючу систему стаціонарного типу для огляду легковиків, системи інтелектуального  відеоконтролю та вагових комплексів для зважування вантажівок під час руху на в’їзді та на виїзді.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності