На Львівщині збудують нову інфраструктуру: хто отримає кошти

На Львівщині збудують нову інфраструктуру: хто отримає кошти

Збудують нові та завершать старі об'єкти

Місцевим бюджетам Львівщини виділили 85 мільйонів гривень на будівництво інфраструктури. На загальнообласну інфраструктуру виділили 20 млн гривень.

Львівська лікарня швидкої допомоги отримає 11 млн гривень. За кошти розпочнуть будівництво злітно-посадкового майданчика гвинтокрилів.

Ще 9 млн гривень отримає Львівський державний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут. Тут проведуть капітальний ремонт їдальні із заміною технічного обладнання.

10 мільйонів гривень виділили на завершення 3 об'єктів "Великого будівництва". З них 5 млн грн використають на реконструкцію будівлі басейну ДЮСШ "Тризуб плюс" в с. Давидів.

В місті Золочів до кінця року планують завершити реконструкцію площі Вічевої. На це місцевий бюджет отримав 3 млн гривень.

Додатково 3 млн гривень виділили на будівництво школи в селі Братковичі.

Ще 6 територіальних громад отримають 55 млн гривень на реалізацію інфраструктурних об’єктів. Серед них реконструкція площі Ринок, що у місті Броди. На це виділили 2 млн гривень.

На реконструкцію стадіону "Галичина" у м. Дрогобич місцевий бюджет отримав 20 млн гривень. Реконструюватимуть стадіон під спортивно-тренувальний молодіжний комплекс.

5 млн гривень отримає місто Самбір. Тут проведуть реставраційно-ремонтні роботи Народного дому, який є пам’яткою архітектури місцевого значення 1904 р.

В селі Добряни Стрийського району реконструюють головну каналізаційну насосну станцію. На це виділили 10 млн гривень.

На капітальний ремонт двох вулиць в місті Ходорів виділили 10 млн грн. За кошти зроблять капітальний ремонт дороги та вулиці Героїв Майдану та вулиць І. Франка.

Ще один капітальний ремонт дороги зроблять в Яворівському районі. Тут планують відремонтувати дорогу по вул. Промисловій в с. Бердихів, від автотраси М10 Львів-Краковець до початку села.

Додамо, нещодавно на Львівщині виділили понад 30 мільйонів гривень на Програму капітального будівництва. На Львіщині завершать будівництво низки соціально-культурних та житлово-комунальних об’єктів. Також 14 територіальних громад області отримають інвестиційну субвенцію у розмірі 16 мільйонів гривень.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності