Від суботи на перехресті вул. С. Бандери – вул. Федьковича їздитимуть тролейбуси

Від суботи на перехресті вул. С. Бандери – вул. Федьковича їздитимуть тролейбуси

На ділянці їздитимуть тролейбуси № 32 та № 22

Дорожники відкрили для проїзду перехрестя вул. С. Бандери – вул. Федьковича. Тож від суботи на ділянці їздитимуть тролейбуси № 32 та № 22, кажуть у Львівській міській раді.

Наразі служби «Львівелектротранс» відновлюють контактну мережу на перехресті вул. Федьковича – вул. С. Бандери – пл. Кропивницького. Завершити роботи планують в п’ятницю, а відкрити рух для тролейбусів з суботи.

«Сьогодні ми відкрили проїзд на перехресті з вул. Федьковича, тож ним вже може користуватися приватний автомобільний транспорт, а з суботи тут поїде тролейбус», - зазначив Микола Власюк, директор ЛКП «Львівавтодор».

Найближчим часом дорожні служби планують перекрити перехрестя вул. С. Бандери – вул. Городоцька. На перехресті проведуть реконструкцію трамвайної колії та з‘єднають всі комунікації. На час ремонту декілька трамваїв змінять схему руху.

Ремонтувати ділянку будуть до двох місяців. На цей час громадський транспорт їздитиме по вул. Федьковича та вул. Антоновича.

Основним покриттям на дорозі буде бруківка. Асфальтованими будуть лише велодоріжки з двох сторін дороги. Після відкриття, від вул. Городоцька до вул. Федьковича, дорога буде пішохідною зоною. По ній зможуть їздити лише трамваї.

Lviv.media писало, реконструкція вул. Степана Бандери триватиме далі. Завершити всі ремонтні роботи планують до кінця року. Після відкриття цього перехрестя, роботи розпочнуть на перехресті вул. С. Бандери – вул. Героїв Упа.

На ремонт вулиці місто використало 209,5 млн гривень. Роботи виконує ЛКП «Львівавтодор» та ТзОВ «Онур».

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності