У Львові 1 листопада запрацює резиденція Святого Миколая

У Львові 1 листопада запрацює резиденція Святого Миколая

Організатори пропонують охочим долучитись до акції: придбати подарунки дітям чи допомогти їх пакувати, або ж допомогти Миколаєві фінансово

У п’ятницю, 1 листопада, у Львові запрацює резиденція Святого Миколая. До резиденції уже надійшло дві тисячі листів від дітей з усієї України. Охочим стати помічниками Миколая пропонують придбати подарунки дітям або допомогти їх пакувати, про це повідомили у Мальтійській службі допомоги.

До резиденції вже надійшло понад дві тисячі листів

Резиденція Святого Миколая запрацює у Львові уже 28 рік поспіль. Цьогоріч резиденція вже отримала понад дві тисячі листів від дітей з усієї України. Однак усі побажання дітей організатори акції охопити не можуть.

“На жаль, ми не можемо виконати всі дитячі бажання — подарувати здоров’я близьким чи принести мир у країну. Але ми можемо подарувати дітям хвилини щирої радості та допомогти забути про ті труднощі, які змусили їх подорослішати завчасно. Часто для цього не потрібно багато — футбольний м’яч, спортивна форма, новий шкільний рюкзак замість зношеного, тепле зимове взуття чи іграшка, яку дитина бачить щодня в магазині по дорозі до дитсадка”, — зазначає координаторка проєкту “Святий Миколай — дітям у потребі” Анастасія Жеребецька.

Відтак цього року кожен може долучитися до акції та допомогти здійснити дитячі мрії, приєднавшись до команди помічників Святого Миколая.

Як можна стати помічником Святого Миколая

  • Здійсніть мрію дитини — оберіть листа до Святого Миколая після 1 листопада в резиденції або онлайн і придбайте бажаний подарунок.
  • Благодійний внесок — підтримайте акцію фінансово, здійснивши пожертву тут, щоб організатори могли закупити необхідні речі для дітей.
  • Подаруйте необхідні речі — приносити іграшки, одяг, взуття чи засоби гігієни до офісу на вул. Богомольця, 8.
  • Станьте волонтером — допоможіть пакувати подарунки напередодні свята за посиланням тут.
  • Поширюйте інформацію серед своїх друзів та знайомих.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності