На Львівщині п’яний водій вантажівки погрожував патрульним гранатою

На Львівщині п’яний водій вантажівки погрожував патрульним гранатою

Погрожуючи гранатою чоловік вимагав у поліцейських повернути його водійське посвідчення

На Львівщині на трасі Київ — Чоп патрульні зупинили нетверезого водія вантажівки, який створював аварійні ситуації. Коли патрульні вилучили водійське посвідчення чоловіка, він почав погрожувати їм предметом, схожим на гранату. Про це 27 жовтня повідомили у Патрульній поліції Львівщини.

Гранату відправили на експертизу

За даними правоохоронців, близько 3-ї години ночі на трасі Київ — Чоп жінка помітила вантажівку, водій якої виконував небезпечні маневри, створюючи аварійні ситуації. Патрульні виїхали на виклик і наздогнали транспортний засіб неподалік села Дідилів у Львівській області. Водієм виявився 34-річний чоловік з ознаками алкогольного сп’яніння, і тест Драгер показав 1,73 проміле.

“Після повідомлення про відсторонення від керування та вилучення водійського посвідчення чоловік відчинив двері службового авто, погрожуючи гранатою, і вимагав повернення документів. Патрульні скористалися моментом, вибігли з авто й наказали покласти предмет на землю. Згодом чоловік вставив чеку назад, після чого його затримали”, — йдеться у повідомленні.

Попередньо з’ясували, що граната була навчальною, але для повної перевірки її відправили на експертизу. Наразі щодо водія розпочато кримінальне провадження за опір правоохоронцям під час виконання ними службових обов'язків. Винному загрожує до двох років позбавлення волі.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності