Керівницю львівської лікарні звільнили після затримання завідувачки на хабарі

Затримання на хабарі в лікарні Львова: звільнено керівницю медзакладу

Марту Соколовську звільнили з посади головної лікарки 1-ї міської лікарні імені Князя Лева

У Львові звільнили керівницю лікарні, у якій 73-річну завідувачку відділення затримали на хабарі. Крім того, генеральному директору Львівського ТМО №2 Андрію Миськіву оголосили догану. Про це 27 жовтня повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Гендиректор ТМО №2 отримав догану

Йдеться про керівницю 1-ї міської лікарні імені Князя Лева на вул. Ужгородській — Марту Соколовську. У мерії зазначили, що її звільнили із займаної посади після того, як її працівницю затримали на хабарі. Раніше LVIV.MEDIA повідомляли, що СБУ викрила 73-річну завідувачку відділення Першої міської лікарні Марію Мазур, яка за 3 тис. доларів виготовляла довідки про непридатність до служби. За гроші лікарка обіцяла вплинути на посадовців МСЕК, щоб вони погодили встановлення групи інвалідності. Тоді у лікарні, відділенні алергології та адміністрації ТМО №2 LVIV.MEDIA відмовилися коментувати ситуацію.

Також відомо, що окрім керівниці лікарні, генеральному директору Львівського другого територіального медоб’єднання Андрію Миськіву, до якого до якого належить лікарня на Ужгородській, оголосили догану. Нагадаємо, у затриманої на хабарі 73-річної львівської лікарки Марії Мазур знайшли 2 млн грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності