У Львові наступного тижня увімкнуть опалення для житлових будинків

У Львові наступного тижня увімкнуть опалення для житлових будинків

Процес подачі тепла до житлових будинків може зайняти кілька днів

У Львові наступного тижня планують увімкнути опалення для мешканців житлових будинків. Зараз тепло отримують лише бюджетні установа, такі як садочки, школи та лікарні. Про це 24 жовтня повідомили у Львівській міській раді.

20 будинків досі не мають акту готовності до зими

За словами директора департаменту житлового господарства Ореста Тимчишина, всі системи готові до роботи, але подача тепла до будинків може зайняти кілька днів. Відновити тепло потрібно в більше ніж 2 тисячах будинків і запустити частину котелень. Також є ще близько 20 будинків, які не готові до зими.

“Ми продовжуємо моніторити температуру зовнішнього повітря. На вихідні, за попередніми прогнозами, вона підніметься до 18 градусів. Далі має бути пониження. Тому, наступного тижня плануємо розпочати опалювальний сезон для населення. Відзначу, що ми в стані готовності у будь-який момент подати тепло до житлових будинків. Усі об’єкти теплопостачання до роботи готові”, — пояснив Тимчишин.

Зараз опалення вже отримують 251 бюджетна установа, такі як садочки, школи та медичні заклади. Їхні керівники звернулися до “Львівтеплоенерго” і їм вже увімкнути тепло. Нагадаємо, 16 жовтня голова Львівської ОВА Максим Козицький підписав розпорядження про початок опалювального сезону на Львівщині.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності