• Головна
  • Новини Львова
  • Йшла з онуком на переході: у Львові через наїзд трамвая госпіталізували 44-річну жінку

Йшла з онуком на переході: у Львові через наїзд трамвая госпіталізували 44-річну жінку

Йшла з онуком на переході: у Львові через наїзд трамвая госпіталізували жінку

Жінку збив трамвай №3 на вул. Княгині Ольги. Потерпіла була з онуком

У середу, 23 жовтня, у Львові трамвай збив 44-річну жінку, яка переходила пішохідний перехід разом з онуком. Потерпілу в непритомному стані госпіталізували, а дитина отримала гостру реакцію на стрес та закриту черепно-мозкову травму. Про ДТП повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Наїхав трамвай №3

Інцидент трапився о 18:05 на вул. Княгині Ольги, на перехресті з вул. Бойчука. Трамвай №3 наїхав на 44-річну жінку, яка переходила пішохідний перехід разом з онуком. “Дитина не постраждала. На місце події викликали швидку та патрульну поліцію. Жінку в непритомному стані забрала машина швидкої допомоги. Всі деталі дорожньо-транспортної пригоди з'ясовуються” — йдеться в повідомленні міської ради.

Як відомо LVIV.MEDIA, потерпілу в тяжкому стані з політравмою госпіталізували до реанімації лікарні Св. Луки. Дитина, якій рік та 10 місяців, отримала гостру реакцію на стрес та закриту черепно-мозкову травму. На вимогу матері дитину відпустили додому.

Нагадаємо, нещодавно на трасі біля Львова 60-річний водій збив пішохода. Від отриманих травм людина загинула на місці аварії. Поліцейські відкрили кримінальне провадження за порушення правил дорожнього руху. Винуватцеві загрожує обмеження волі до трьох років та позбавлення права керувати автомобілем на той самий термін.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності