Львівська прокуратура вимагає знести самобуд біля Стрийського парку

Львівська прокуратура вимагає знести самобуд біля Стрийського парку

Власник самовільно добудував до житлового будинку будівлю й оформив право власності

Галицька окружна прокуратура Львова подала до суду позов про припинення права власності на самовільно збудовану будівлю. Також прокурори вимагають знести самобуд, який розташований поблизу Стрийського парку. Про це 23 жовтня повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури.

Самовільне будівництво біля Стрийського парку

Мова про самовільне будівництво поруч з житловим будинком на вул. Парковій, 9.  За відсутності дозвільних документів, власник провів будівельні роботи в історичній частині міста. Після будівельних робіт поруч з будинком з’явилася триповерхова підпірна стінка висотою понад сім метрів.

Площа нежитлової будівлі складає понад 730 кв м, що більше, ніж площа будинку, поруч з яким зведена вказана підпірна стінка. Надалі на неї було оформлене право власності. Міністерством культури та інформаційної політики України складено припис про припинення проведення робіт, який на даний час не виконано” — йдеться в повідомленні прокуратури. Суд відкрив провадження у цій справі.

Нагадаємо, нещодавно Верховний суд залишив постанову восьмого апеляційного адміністративного суду Львова без змін і зобов’язав громадську організацію “Наше ідеальне місто” демонтувати самовільно збудований будинок на вул. Варшавській, 22.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності