Лікарку 1-ї міської лікарні Львова затримали на хабарі в 3 тисячі доларів

Хабар 3 тисячі доларів: затримали лікарку 1-ї міської лікарні Львова

Лікарка-алерголог вимагала гроші за допомогу у оформленні інвалідності

У середу, 23 жовтня, у Львові затримали лікарку міської лікарні за підозрою в отриманні хабаря. Жінка вимагала гроші за сприяння у оформленні інвалідності. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради. З власних джерел LVIV.MEDIA відомо, що йдеться про суму в 3 тисячі доларів.

У медзакладі ситуацію не коментують

За даними міськради, правоохоронці затримали лікарку-алерголога з 1-ї міської лікарні ім. Князя Лева. За попередньою інформацією, лікарка вимагала неправомірну вигоду за допомогу у встановленні інвалідності.

“Стало відомо, що сьогодні правоохоронці затримали лікарку 1-ї міської лікарні ім. Князя Лева, що на вул. Ужгородській, 1. Лікарку-алерголога підозрюють в отриманні неправомірної вигоди за сприяння у встановленні інвалідності”, — йдеться у повідомленні.

У лікарні, відділенні алергології та адміністрації ТМО №2 LVIV.MEDIA відмовилися коментувати ситуацію. У пресслужбі СБУ Львівщини LVIV.MEDIA підвередили факт затримання, але наголосили, що слідчі дії ще тривають, тому більше деталей поки не розголошують.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності