Правоохоронці затримали 48-річну львів’янку за плюндрування могил військових

Правоохоронці затримали 48-річну львів’янку причетну до плюндрування могил військових

Затримана пошкодила близько 40 могил на Личаківському кладовищі

У Львові правоохоронці затримали 48-річну жінку, яка нещодавно пошкодила близько 40 могил військових, політвʼязнів та волонтерів на Личаківському кладовищі. Їй повідомили про підозру. Про це 22 жовтня повідомила пресслужба Львівської області.

Пошкодила лампадки та вази з квітами

За даними правоохоронців, 48-річна львівʼянка на полі почесних поховань №76 Личаківського кладовища осквернила близько 40 могил людей, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. “За даними слідства, 20 жовтня у Львові, на Личаківському цвинтарі у Меморіальному комплексі Героїв України жінка пошкодила надмогильні лампадки та вази з квітами. Завдяки діям правоохоронців вдалось оперативно встановити особу та її місцеперебування” — йдеться в повідомленні поліції.

Зловмисниці повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за статтею про наругу над могилою. Стаття передбачає обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк. Досудове розслідування триває. Вирішується питання про призначення ряду експертиз.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності