У Львові німецькі волонтери передали ЗСУ і медикам 10 швидких

Швидкі у Львові

Загалом цього року вони передали 16 карет швидкої допомоги, два евакуаційні автобуси та одну вантажівку

У понеділок, 21 жовтня, у Львові німецькі благодійники передали українським захисникам та медикам 10 карет швидкої допомоги. Це вже друга цього року передача медичного транспорту в межах “Культурного конвою для України” від громадської організації Bamberg:UA. Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Швидкі передали військовим частинам, Національній гвардії, Державній прикордонній службі, міській поліклініці у Львові та екстреній медичній службі. А загалом у межах двох “Культурних конвоїв” цього року благодійники вже передали 16 карет швидкої допомоги, два евакуаційні автобуси та одну вантажівку.

Всього за останні два роки організація Bamberg:UA передала українцям понад 160 машин. Переважно, це швидкі, але також був і спецтранспорт та автобуси. Ця допомога відбувається у співпраці з львівськими волонтерами, зокрема Народною Самообороною Львівщини. У міській раді нагадують, що проєкт “Культурний конвой” заснували українсько-німецька громадська організація Bamberg:UA за підтримки німецьких артистів, письменників, акторів, журналістів. Метою є збір коштів на карети швидкої допомоги для України.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності