Суд у Львові оштрафував на 41 тис. грн підлітка на BMW за їзду без прав

Суд у Львові оштрафував на 41 тис. грн підлітка на BMW за їзду без прав

Юнака вже втретє притягнули до адмінвідповідальності за порушення ПДР

Сихівський райсуд призначив штраф 18-річному хлопцю на BMW за повторну їзду без прав, про це йдеться у постанові, яку оприлюднили у Єдиному державному реєстрі. За даними джерел LVIV.MEDIA, йдеться про Олександра Худу, якого вже втретє за місяць притягнули до адмінвідповідальності за порушення правил дорожнього руху.

За матеріалами справи, 18-річний Олександр Худа повторно протягом року сів за кермо BMW без водійського посвідчення. Зокрема востаннє правоохоронці зупинили порушника, який керував машиною без прав, вночі, 5 вересня, у Львові на проспекті Червоної Калини, 77. Раніше юнака уже штрафували за їзду без прав у серпні, а також за проїзд на червоне світло.

За повторну їзду без прав юнак сплатить понад 40 тис. штрафу

Відтак за повторну протягом року їзду без прав Олександр Худа має сплатити штраф — 40 800 грн. Крім того, суддя Сихівського райсуду Дмитро Теслюк постановив позбавити хлопця права керування транспортом на п’ять років. Постанову ще можна оскаржити, подавши апеляцію.

До слова, як повідомили джерела LVIV.MEDIA, BMW 328 XI, на якій Олександра Худа тричі порушив ПДР, належить Емілії Худі. За даними аналітичної системи YouControl, Емілія Худа зареєстрована у Львові як підприємиця, яка займається виробництвом кіно-, відеофільмів та телевізійних програм. Крім того, вона є співзасновницею ГО “АРТап” і їй належить половина власності львівського Видавничого дому ”Синдикат”

Нагадаємо, у Львові на початку жовтня п’яний 24-річний водій BMW втікав від патрульних. Також раніше у Львові водія BMW оштрафували за пошкоджений телефон збитої пішохідки.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності