У Львові водій Range Rover збив собаку і втік з місця ДТП

У Львові водій Range Rover збив собаку і втік з місця ДТП

У суді водій заявив, що залишив місце ДТП, бо не чув скавуління собаки

У Львові суд визнав винним водія Range Rover, який збив собаку і втік з місця ДТП. У суді порушник пояснив, що не відчув наїзду на тварину і її скавуління, тому й залишив місце аварії. Чоловік сплатить штраф, про це йдеться у постанові, яку оприлюднили у вівторок, 15 жовтня, у Єдиному судовому реєстрі.

За матеріалами справи, 18 серпня Павло К. за кермом Lande Rover Range Rover збив собаку на вулиці Газовій, 4 і залишив місце ДТП, не повідомивши про неї в поліцію. Аварія трапилась під час комендантської години, о 00:15 год. На судовому засіданні Павло К. заперечив свою вину, мовляв, не чув скавуління собаки і тому поїхав далі.

“Свою вину та факт вчинення адміністративного правопорушення заперечив. Зазначив, що поїхав далі, оскільки не знав, що є причетним до дорожньо-транспортної пригоди, не відчув, що наїхав на тварину та не чув скавуління собаки,” — йдеться у постанові.

Водій сплатить 3400 грн штрафу за збитого собаку

Попри це, суддя Олег Юрків визнав винним водія у залишенні місця ДТП й призначив покарання у вигляді штрафу — 3400 грн. Також порушник має сплатити 606 грн судового збору. Постанову ще можна оскаржити, подавши апеляцію.

До слова, за даними аналітичної системи YouControl, порушник є сином начальниці техвідділу ЛКП “Левандівка”. Машина, якою збили собаку, належить матері порушника.

Нагадаємо, у мешканця Львівщини конфіскують вівчарку через загризеного собаку. Також неповнолітній мотоцикліст з Жовкви сплатить штраф за збитого собаку.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності