У Львові виділять 2,6 млн грн на терміновий ремонт будинків, зруйнованих 4 вересня

Будинки, зруйновані під час російського обстрілу

Споруди зазнали руйнувань під час ворожого обстрілу

У Львові відремонтують три будинки, які постраждали від російського ракетного удару 4 вересня. Відповідне рішення ухвалили на засідання виконавчого комітету Львівської міської ради 15 жовтня.

Як відзначається в рішенні виконкому, для проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану окремих конструкційних елементів житлового будинку № 22-А на вулиці Братів Міхновських з резервного фонду місцевого бюджету виділять 930 879 грн. На такі самі роботи на будинках № 4 на вулиці Квітки-Основ’яненка дадуть 1 167 365 грн, а на будинок № 3 на вулиці Братів Дужих – 561 238 гривень. Загалом — 2 659 482 грн.

Цільове використання цих коштів повинна забезпечити Залізнична районна адміністрація.  

Нагадаємо, що в ніч на середу, 4 вересня, Львівщину атакували російські ракети та безпілотники. Внаслідок ворожого обстрілу було два важкі влучання по житлових будинках, у Львові постраждали 64 людей. Ще семеро осіб загинули, серед них дитина. Пошкоджено 154 житлових будинки. Того ж дня комісія фінансів Львівської міської ради погодила виділення 30 мільйонів гривень для компенсації мешканцям будинків, які постраждали від ворожої атаки. Крім цього, очільник Львівської ОВА Максим Козицький повідомив про скерування 30 млн грн з резервного фонду обласного бюджету.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності