Дитину госпіталізували з отруєнням таблетками: судили матір з Львівщини

Дитину госпіталізували з отруєнням таблетками: судили матір з Львівщини

Дитина вжила таблетки тоді, коли батьків не було вдома

Кам'янка-Бузький районний суд визнав винною матір, чий син потрапив до лікарні з отруєнням таблетками. 12-річний хлопчик вжив таблетки, коли батьків не було вдома. Суд обмежився усним попередженням щодо жінки, про це йдеться у постанові, яку оприлюднили у п’ятницю, 11 жовтня, у Єдиному судовому реєстрі.

Хлопчика госпіталізували до львівської лікарні

За матеріалами справи, випадок трапився наприкінці серпня. Богдана С. залишила без нагляду свого 12-річного сина й дитина вжила таблетки. Хлопчик отруївся медикаментами і був доставлений до лікарні у Львові. “Перебував без нагляду дорослих та вжив таблетки, внаслідок чого з отруєнням був доставлений до лікарні Св.Миколая у місті Львові,” — йдеться у постанові.

На судовому засіданні мати визнала свою провину та щиро розкаялася у скоєному. Богдану С. суд визнав винною у неналежному виконанні батьківських обов’язків, однак обмежився усним попередженням. Крім того, порушниця має сплатити 606 грн судового збору. Постанову ще можна оскаржити, подавши апеляцію.

Нагадаємо, наприкінці вересня суд оштрафував матір з Дрогобича, чия дитина з алкогольним отруєнням потрапила в реанімацію. Крім того, раніше одинадцятикласника львівського ліцею судили за розпил газового балончика в очі підлітку.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності