На світанку у Львові горів будинок: чоловіка з опіками госпіталізували

Пожежа

Загорівся матрац на сходовій клітці будинку

13 жовтня о 5:57 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на вул. Братів Тимошенків, 2 у Львові. Горів матрац на сходовій клітці на п'ятому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку. Про це розповіли у Головному управлінні ДСНС у Львівській області.

“Через горіння матраца та щільне задимлення, що спричинило займання, мешканці квартир на цьому поверсі опинились заблоковані”, — йдеться у повідомленні.

В одній з квартир, вогнеборці виявили чоловіка з термічними опіками. Його вивели на свіже повітря та передали медикам. Чоловіка госпіталізували в лікарню Святого Луки. До того ж вогнеборці вивели на свіже повітря 4 людей, а одного чоловіка довелось рятувати за допомогою автодрабини.

“Складність пожежі полягала в тому, що поряд з будинком не було можливості під’їзду пожежної автотехніки через щільне паркування автомобілів. Крім того, через захаращеність іншої сходової клітини, мешканці без допомоги вогнеборців, самостійно б не змогли врятуватись”, — йдеться у повідомленні рятувальників.

До ліквідації пожежі залучили 12 вогнеборців та 3 одиниці спецтехніки.

Нагадаємо, раніше у Львові у будинку на вулиці Виговського, 57 виникла пожежа. Горіла квартира на четвертому поверсі п’ятиповерхівки. Коли рятувальники гасили пожежу, то виявили у квартирі загиблого власника — 40-річного чоловіка.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності