Біля Львова зіткнулися бензовоз і легковик: рух ускладнений, є постраждалі

Біля Львова зіткнулися бензовоз і легковик: рух ускладнений, є постраждалі

ДТП сталося біля Пасік-Зубрицьких — патрульні організували реверсний рух

У суботу, 12 жовтня, на об'їзній дорозі біля Львова бензовоз зіштовхнувся з легковим авто. Аварія сталася біля Пасік-Зубрицьких — там тимчасово обмежений рух. Про це повідомили у патрульній поліції Львівщини.

Один із водіїв у лікарні

Як уточнили патрульні у коментарі LVIV.MEDIA зіштовхнулися легковик Volkswagen Golf та бензовоз DAF. За даними поліції, аварія сталася на дорозі М-06, поблизу населеного пункту Пасіки-Зубрицькі, в районі, так званої, Малої Швейцарії. З опублікованих поліцією фото видно, що легковик сильно пошкоджений, особливо передня частина кузова. У авто спрацювали усі подушки безпеки. Бензовоз DAF після зіткнення частково з'їхав з дороги та перекрив одну смугу руху. Інша вантажівка, що на фото об’їжджає місце аварії.

За попередньою інформацією, яку LVIV.MEDIA підтвердили патрульні, одного із водіїв медики госпіталізували до лікарні. Дані про інших потерпілих наразі встановлюють. На місці ДТП працюють усі необхідні служби, а патрульна поліція організувала реверсний рух. регулює рух.

Нагадаємо, 11 жовтня, на обʼїзні біля Львова, в районі села Чишки, на дорозі “Київ — Чоп” трапилась масова ДТП. Зіткнулися — автобус міжнародних перевезень “Варшава — Одеса”, вантажівка “Нової Пошти” та кількох легкових автомобілів. Внаслідок аварії загинуло щонайменше троє людей та 35 людей отримали травми різного ступеня тяжкості. У лікарнях Львова досі залишилися 11 постраждалих від цієї ДТП.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності