Медики розповіли про стан постраждалих у ДТП з автобусом біля Львова

Медики повідомили про стан постраждалих у ДТП з автобусом біля Львова

У лікарнях Львова залишається 11 постраждалих від ДТП, серед них є важкотравмовані пацієнти

У лікарнях Львова досі залишаються 11 пацієнтів, які постраждали внаслідок масштабної ДТП біля Львова. Серед них є важкотравмовані у реанімаціях. Про це 12 жовтня LVIV.MEDIA повідомили у пресслужбі Першого ТМО Львова.

Усіх постраждалих дітей виписали додому

Після аварії на трасі Київ-Чоп поблизу Львова, яка сталася вранці 11 жовтня до лікарень Першого медоб’єднання Львова карети швидкої доправили 31 людину. Там 25-річний водій вантажівки Renault виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із автобусом та декількома авто. У найважчому стані досі перебуває 60-річна жінка — вона у реанімації з важкою поєднаною травмою.

У лікарні Святого Пантелеймона перебувають ще троє пацієнтів у середньому стані, а решта мають легкі травми. У лікарні Святого Луки досі є 5 пацієнтів — двоє з них у важкому стані з тяжкими політравмами, інші – у стабільному стані середньої важкості. Крім цього, 6 дітей, яких доставили до лікарні Святого Миколая вже виписали додому в задовільному стані.

Нагадаємо, у п’ятницю, 11 жовтня, у поліції Львівської області повідомили обставини важкої аварії з трьома загиблими, яка відбулася вранці на трасі біля Львова. 25-річний водій вантажівки Renault виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із мікроавтобусом. Загалом травми отримали 34 людини, серед них четверо дітей віком 5, 7, 13 та 16 років. Постраждалі є мешканцями Одеської та Харківської областей, також з травмами четверо іноземців. У аварії загинуло двоє водіїв та пасажир.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності