• Головна
  • Новини Львова
  • Через недостатньо холодну погоду у Львові поки не розпочинатимуть опалювальний сезон

Через недостатньо холодну погоду у Львові поки не розпочинатимуть опалювальний сезон

Опалювальний сезон у Львові

Зараз тепло у Львові отримують лише п’ять установ: оранжерея і чотири лікарні

Через недостатньо холодну погоду у Львові поки не розпочинатимуть опалювальний сезон. У міській раді чекають поки середньодобова температура опуститься нижче 8 градусів. Про це 11 жовтня повідомила пресслужба ЛМР.

Як повідомив директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Орест Тимчишин, Львівтеплоенерго готове до початку опалювального сезону. Зараз в міськраді постійно моніторять температуру зовнішнього повітря, щоб ухвалити рішення про подачу тепла до помешкань.

Традиційно опалювальний сезон розпочинається, коли середньодобова температура протягом трьох діб є нижчою 8 градусів. Поки ще таких температурних показників немає. Натомість за зверненням керівників установ Львівтеплоенерго може подати тепло. Так, сьогодні вже п’ять установ отримують опалення – це оранжерея і чотири медичні заклади. Тому, якщо школи, садочки, лікарні потребують тепла, то можуть надсилати відповідне звернення. На сьогодні маємо ще 169 будинків, які досі не підписали акти готовності будинку до зими. З них 146 – це будинки ОСББ і ЖБК. Тому, вчергове просимо їх пришвидшитись і оперативніше завершити оформлення документів, щоб теплопостачальне підприємство мало підстави подати тепло до будинку», – заявив Орест Тимчишин.

Нагадаємо, що у Стрию 15 жовтня опалення включать закладам освіти, медицини та культури. Натомість мешканцям міської територіальної громади тепло подадуть 21 жовтня.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності