Поліція затримала львів'янина за пограбування магазину та авто

Поліція затримала львів'янина за пограбування магазину та авто

36-річний львів’янин намагався вкрасти годинник з магазину та обікрав автомобіль

У Львові поліцейські затримали 36-річного чоловіка, якого підозрюють у пограбуванні магазину та крадіжці з автомобіля. Про це 11 жовтня повідомили у поліції Львівщини.

Чоловіку загрожує до десяти років ув’язнення

За даними правоохоронців, 10 жовтня близько 14:00 зловмисник зайшов в один з магазинів, розташований на вулиці Городоцькій та попросив продавчиню показати йому годинник вартістю 6 тисяч гривень. Однак замість того, щоб заплатити, він намагався втекти з годинником і банківським терміналом. Продавчиня намагалася зупинити його, але чоловік таки втік. Згодом поліцейські разом з небайдужими громадянами затримали його.

Крім цього, поліцейські з'ясували, що чоловік раніше вчинив ще одну крадіжку з автомобіля Smart на вулиці Хотинській. Він викрав 300 доларів, документи, автозапчастини та особисті речі власниці автомобіля. Підозрюваному вже висунуто звинувачення у замаху на грабіж, що карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. А також, вирішується питання про додаткове звинувачення за крадіжку з авто, за яку йому загрожує від п'яти до восьми років ув'язнення. Наразі триває досудове розслідування, і незабаром суд визначить запобіжний захід для підозрюваного.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності