• Головна
  • Новини Львова
  • Троє постраждалих у важкій ДТП біля Львова перебувають у важкому стані в реанімації

Троє постраждалих у важкій ДТП біля Львова перебувають у важкому стані в реанімації

ДТП

Загалом 31 людина госпіталізована, серед них троє дітей

До лікарень Першого медоб’єднання Львова карети швидкої доправили 31 людину — постраждалих в аварії на трасі Київ-Чоп поблизу Львова зранку 11 жовтня. Про це повідомили у пресслужбі Першого ТМО Львова. Серед них є діти.

Зокрема, до Лікарні Святого Пантелеймона карети швидкої привезли 22 людини. Найважча серед них – 60-річна жінка. Вона перебуває у важкому стані в реанімації. Ще 5 пацієнтів у стані середньої важкості. Решта – 16 пацієнтів отримали легкі поранення.

До Лікарні Святого Луки поступило 7 постраждалих у ДТП. Двоє з них у важкому стані в реанімації. Ще 4 перебувають в стані середньої важкості і одна жінка має незначні ушкодження.

До Дитячої Лікарні Святого Миколая поступили 3 дитини. Внаслідок аварії всі троє отримали струс головного мозку. Наразі діти госпіталізовані та перебувають у стабільному стані.

Нагадаємо, у пʼятницю, 11 жовтня, на обʼїзні біля Львова, в районі села Чишки, на дорозі “Київ — Чоп” трапилась масова ДТП. Зіткнулися — автобус міжнародних перевезень “Варшава — Одеса”, вантажівка “Нової Пошти” та кількох легкових автомобілів. Попередньо відомо, що загинули водій автобуса та двоє чоловіків з вантажівки “Нової пошти”. Всього в пасажирському автобусі міжнародних перевезень німецької компанії “FlixBus” перебувало 27 людей.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності