У Львові невідомий підірвав страйкбольну гранату в подвір’ї житлового будинку

У Львові невідомий підірвав страйкбольну гранату в подвір’ї житлового будинку

Правоохоронці встановлюють особу зловмисника, який підірвав гранату.

Ввечері, 9 жовтня, у Львові невідомі підірвали страйкбольну гранату. Внаслідок вибухів ніхто не постраждав. Правоохоронці встановлюють особу зловмисника Про це повідомила пресслужба поліції Львівської області.

Вибухи на вул. Польовій

Повідомлення про вибух, що пролунав на подвір’ї багатоквартирного будинку на вул. Польовій, надійшло до поліції о 20:16.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, вибухотехніки та співробітники інших служб поліції Львівщини, а також патрульні поліцейські.Правоохоронці встановили, що вибухнув піротехнічний пристрій для страйкболу. Особу зловмисника встановлюється” — йдеться в повідомленні поліції. Вирішується питання надання правової кваліфікації події.

Нагадаємо, нещодавно 20-річного львів’янина оштрафували за кидання страйкбольних гранат посеред вулиці. Львівський суд постановив оштрафувати 20-річного чоловіка, який в нетверезому стані разом з товаришем кидав страйкбольні гранати з будинку на вулиці Тролейбусній. Порушника визнали винним у дрібному хуліганстві, він сплатить 51 грн штрафу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності