У Львові покарали водія міжміського автобуса за їзду на червоне світло

У Львові покарали водія міжміського автобуса за їзду на червоне світло

Правоохоронці тричі зафіксували, як 56-річний водій поїхав на червоне світло

У Львові патрульні поліцейські оштрафували 56-річного водія міжміського автобуса, який за декілька хвилин тричі проїхав на червоне світло. Патрульні знайшли водія після того, як відео з порушеннями почали ширитись в соцмережах. Про це 9 жовтня повідомила пресслужба патрульної поліції Львівської області.

Тричі їхав на червоне світло на Городоцькій

Поліцейські встановили, що 56-річний водій автобуса порушував ПДР на вул. Городоцькій. “Водій автотранспортного підприємства міжміського перевезення всього за декілька хвилин проїхав три перехрестя на заборонний сигнал світлофора. Інспектори відразу почали встановлювати дані водія. 56-річного керманича розшукали та притягнули до відповідальності” — йдеться в повідомленні патрульної поліції.

На водія винесли три постанови за статтею про проїзд на заборонний сигнал світлофора. Як зазначили правоохоронці, від початку 2024 року з вини керманичів автобусів сталася 31 ДТП з потерпілими. В них травмувалося 66 осіб та три людини загинули.

Нагадаємо, нещодавно поліцейські у Львові також знайшли двох водіїв-порушників, яких на відео зняли перехожі. 36-річного водія позашляховика та 65-річного водія маршрутки оштрафували після, того як відео з порушеннями ширились в соцмережах

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності