У Львові п’яний 24-річний водій BMW втікав від патрульних

BMW

У Львові водій проїхав на червоне, не зупинився на вимогу патрульних та був напідпитку

Днями ввечері, патрулюючи на вулиці Науковій, водій автомобіля BMW перед службовим автомобілем поліції поїхав на червоний сигнал світлофора. Про це 8 жовтня повідомили у патрульній поліції Львова.

“Патрульні подали керманичу сигнал про зупинку, однак він проігнорував вимогу та почав втікати. У дворі між будинками інспектори зупинили правопорушника”, — йдеться у повідомленні.

Проїхав на червоне, не зупинився на вимогу патрульних та був напідпитку🤯Днями ввечері, патрулюючи на вулиці Науковій, водій автомобіля BMW перед службовим транспортним засобом поїхав на заборонений сигнал світлофора.Патрульні подали керманичу сигнал про зупинку, однак він проігнорував вимогу та почав втікати. У дворі між будинками інспектори зупинили правопорушника.Під час спілкування із 24-річним керманичем, інспектори виявили у нього ознаки сп‘яніння. Чоловік погодився пройти перевірку за допомогою приладу Драгер. Результат — 1,82 проміле.На водія патрульні винесли постанову за ч. 2 ст. 122 (Проїзд на заборонений сигнал світлофора) та склали два протоколи: за ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку) та ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп‘яніння) КУпАП.

Posted by Патрульна поліція Львівської області on Tuesday, October 8, 2024

Під час спілкування із 24-річним водієм, інспектори виявили у нього ознаки сп‘яніння. “Чоловік погодився пройти перевірку за допомогою приладу Драгер. Результат — 1,82 проміле”, — повідомили у поліції.

На водія патрульні винесли постанову за проїзд на заборонений сигнал світлофора та склали два протоколи: за невиконання вимоги про зупинку та керування транспортним засобом у стані сп‘яніння.

Нагадаємо, раніше на трасі біля Львова під час руху вщент згоріло авто BMW X5.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності