Львівська поліція розшукує водія самоката, який залишив пасажирку на місці ДТП

ДТП

Внаслідок двох ДТП з електросамокатами у Львові травмовані двоє людей

За минулу добу, 7 жовтня, у Львові сталось дві ДТП за участі електросамокатів. Про це повідомили у поліції Львівської області.

“Обидві дорожньо-транспортних пригоди стались 7 жовтня майже одночасно – близько 22:30. В кожному з випадків були травмовані по одній особі – пасажирка електросамоката та пішохід, який йшов тротуаром”, — йдеться у повідомленні поліції.

ДТП на Городоцькій

На вулиці Городоцькій зіткнулись електросамокат та автомобіль Renault Megan, яким керував 39-річний львів’янин. Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримала 20-річна мешканка Київщини — пасажирка електросамоката. Вона була доставлена до лікарні. Водій самоката втік з місця аварії і зараз його розшукують поліцейські.

Наїзд на пішохода на вулиці Франка

На вулиці Івана Франка 25-річний водій електросамоката, рухаючись тротуаром, наїхав на пішохода – 20-річного жителя Львова. Пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні.

За цими фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за порушення чинних на транспорті правил. Санкція статті передбачає покарання - штраф від двох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на строк до п'яти років.

Проводяться досудові розслідування.

Нагадаємо, раніше водія електросамоката в Трускавці оштрафували за п’яну їзду без прав.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності