Вночі у Львові у пожежі загинув 40-річний чоловік

Пожежна машина
Фото: LVIV.MEDIA

Чоловік загинув у власній квартирі

8 жовтня близько 00:17 у Львові у будинку на вулиці Виговського, 57 виникла пожежа. Горіла квартира на четвертому поверсі п’ятиповерхівки.

Коли рятувальники гасили пожежу, то виявили у квартирі загиблого власника — 40-річного чоловіка.

У Головному управлінні ДСНС у Львівській області розповіли, що на момент прибуття пожежників до місця виклику з вікна та з дверей помешкання виходив дим. Зі слів сусідів у квартирі міг знаходитись 40-річний власник.

“Вогнеборці включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору і приступили до проведення робіт з ліквідації займання та порятунку людей. Так, як пожежа спричинила сильне задимлення, вогнеборці з верхнього поверху та сусідньої квартири вивели на свіже повітря 6 мешканців”, — йдеться у повідомленні.

За допомогою ручного інструменту рятувальники відчинили двері квартири, де виникло загоряння. Під час розвідки, в кімнаті на дивані пожежники виявили власника без ознак життя. Вогнеборці локалізували пожежу о 00:43 та о 00:45 ліквідували. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 5 кв.м та вікно. До ліквідації пожежі залучили 11 вогнеборців та 2 одиниці спецтехніки. Причини та обставини виникнення пожежі встановлюють фахівці.

Нагадаємо, напередодні у Шептицькому у пожежі постраждала сім’я — 82-річний чоловік, його дружина та донька. У квартирі на третьому поверсі горіли речі побутового вжитку. 82-річного чоловіка госпіталізували до Шептицької лікарні з отруєнням продуктами горіння. Його дружину вдалось реанімувати на місці пожежі й госпіталізувати. Їхній донці медики надали допомогу на місці і відпустили.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності