У Львові родинам загиблих воїнів вручили медалі «Захиснику України»

У Львові родинам загиблих воїнів вручили медалі «Захиснику України»

Медалі вручили рідним загиблих воїнів 125-ї бригади

У львівському Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла родинам загиблих військовослужбовців 125-ї окремої бригади територіальної оборони вручили медалі “Захиснику України”. Про це 4 жовтня повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Відзнаки надало Міністерство оборони як визнання мужності, героїзму та незламності духу військових, які віддали життя за незалежність і цілісність України.

“Рідні наших воїнів, будь ласка, прийміть ці відзнаки від міністра оборони як свідчення, що держава пам’ятає та високо цінує подвиг ваших близьких. Разом з вами осиротіли вся наша область, вся бригада і військове керівництво України”, — написав Козицький.

Усім, хто втратив рідних, пропонують звертатися по допомогу в Офіс підтримки родин військових, що працює у Львові на вулиці Коперника, 17, а також у координаційні центри в районах області. Родичі можуть отримати психологічну, юридичну, гуманітарну та іншу безкоштовну допомогу. Додаткову інформацію можна отримати за телефоном гарячої лінії: 1684.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності