Фонд держмайна за 700 тис. грн продає офіси в центрі Сокаля

Фонд держмайна за 700 тис. грн продає офіси в центрі Сокаля

Аукціон відбудеться 7 жовтня

У жовтні Фонд державного майна України виставив на аукціон в “Прозорро.Продажі” приміщення у центрі Сокаля. На приватизацію пропонують нежитлове приміщення з меблями. Про це 4 жовтня повідомили у Фонді державного майна України.

Онлайн-аукціон відбудеться 7 жовтня. Початкова ціна лота — 708 тисяч гривень без ПДВ. Приміщення розташоване в центрі Сокаля на вулиці Шептицького,65. Нежитлове приміщення займає частину другого поверху триповерхової будівлі та складається з кількох кімнат загальною площею 105,3 м². У спільному користуванні також є 31,3 м². Приміщення має цегляні стіни, перекриття із залізобетону, паркетні та плиткові підлоги, а також нові металопластикові вікна та двері. До приміщення підведено електро- та водопостачання, каналізацію та газ.

Окрім будівлі, об’єкт включає офісні меблі: столи, стільці, шафи та інші елементи офісної обстановки. Все майно в доброму стані та готове до використання під офісні потреби. Станом на 1 вересня це приміщення не перебуває в оренді. До слова, поруч є транспортна розв'язка та річка Західний Буг. Поблизу є парк, магазини, стадіон та відділення банку

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності