У Львові суд оштрафував продавців контрафактної кави Lavazza

У Львові продавців контрафактної кави Lavazza оштрафували на понад пів мільйона гривень

Обвинувачені виготовили та продали щонайменше 360 упаковок кави

Залізничний районний суд Львова визнав винними трьох людей — Віталія В., Сергія Б. та Володимира Т. у незаконному використанні знаків брендового товару. Обвинувачені виготовляли та продавали контрафактну каву Lavazza. Про це йдеться у вироку, який оприлюднили 3 жовтня в Єдиному державному реєстрі.

Підроблена кава Lavazza

Суд встановив, що один з обвинувачених був організатором незаконного бізнесу. До справи він долучив двох знайомих, які виготовляли та збували каву через інтернет. В період з жовтня 2023 року по березень 2024 року обвинувачені виготовили та збули 360 упаковок кави. У них був цех в якому вони виготовляли та запаковували каву. Також суд зазначив, що правопорушення вони вчиняли на території двох областей, зокрема й на Львівській.

Обвинувачені щиро розкаюються у скоєному кримінальному правопорушенні, беззастережно визнають свою винуватість в обсязі пред`явленого  обвинувачення та  зобов`язалися надалі не допускати порушення прав компанії на торгівельні марки у будь-який спосіб” — йдеться у вироку.

Також підсудні уклали з представником італійської кавової компанії угоду про примирення та виплатили компенсації. Відтак суд визнав винним уродженців Полтавської, Дніпропетровської та Кіровоградської областей винним у вчиненні кримінального правопорушення. Двоє з обвинувачених заплатять по 185 тис. грн штрафу, ще один заплатить штраф — 170 тис. грн. На вирок можна подавати апеляцію.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності