У Львові викрили 50-річного чоловіка на організації переправляння ухилянта

У Львові затримали 50-річного чоловіка за організацію переправляння ухилянтів

Львівʼянин за 10 тис. доларів збирався виготовити клієнту фіктивну довідку про інвалідність

У Львові правоохоронці затримали 50-річного чоловіка за організацію переправляння ухилянта за кордон за 10 тис. доларів. Його затримали, коли він отримував частину домовленої суми. Про це 2 жовтня повідомила пресслужба поліції Львівської області.

Фіктивна довідка про інвалідність

Організатора незаконної схеми затримали 30 вересня під час отримання від клієнта 3 тис. доларів. “50-річний львів’янин взявся виготовити військовозобов’язаному фіктивні документи про призначення йому групи інвалідності, що надавало можливість виїхати в одну з європейських країн в умовах воєнного стану” — йдеться в повідомленні поліції.

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого за статтею про незаконне переправлення осіб через державний кордон України. Покарання передбачає позбавлення волі на строк від семи до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності