• Головна
  • Новини Львова
  • У Львові судитимуть директора товариства за заволодіння понад 900 тис. грн коштів громади

У Львові судитимуть директора товариства за заволодіння понад 900 тис. грн коштів громади

Суд

Директор завищив у документах обсяги будівельних робіт та витрати на їхнє проведення

У Львові судитимуть директора товариства за заволодіння коштами громади. Про це 1 жовтня повідомили у прокуратурі Львівської області.

“Прокурори Галицької окружної прокуратури міста Львова скерували до суду обвинувальний акт щодо директора одного з товариств. Йому інкримінують заволодіння чужим майном шляхом зловживання своїм службовим становищем та видачу завідомо неправдивих офіційних документів”, — йдеться у повідомленні.

Між одним з комунальних підприємств Львова та товариством були укладені договори на постачання, встановлення та налагодження комплексної системи забезпечення мікроклімату. Згідно з договором, товариство мало забезпечити роботу системи кондиціонування в частині приміщень комунального підприємства у центрі міста.

Згодом обвинувачений видав підроблені офіційні документи, на підставі яких провели остаточні розрахунки між сторонами. “Зокрема це стосувалося завищення обсягів будівельних робіт та витрат на їх проведення”, — йдеться у повідомленні.

Замовник на основі цих документів перерахував вказану суму на рахунок товариства. Таким чином комунальному підприємству завдали збитків на понад 900 тис. грн.

Нагадаємо, у Львові директора компанії судитимуть за несплату понад 14 млн грн податків.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності