• Головна
  • Новини Львова
  • Порушення зафіксували перехожі: у Львові притягнули до відповідальності двох водіїв

Порушення зафіксували перехожі: у Львові притягнули до відповідальності двох водіїв

Порушення зафіксували перехожі; у Львові притягнули до відповідальності двох водіїв

36-річного водія позашляховика та 65-річного водія маршрутки оштрафували після, того як відео з порушеннями ширились в соцмережах

Львівські патрульні знайшли та оштрафували двох водіїв. Їх порушення записали на відео перехожі й активно поширювали в соцмережах. На 36-річного водія позашляховика та 64-річного водія громадського транспорту виписали постанови, повідомила пресслужба патрульної поліції Львівської області, 28 вересня.

Детальніше про порушення

В першому випадку водій BMW X5 на червоний сигнал світлофора виїхав з вулиці Героїв УПА на вулицю Кульпарківську. У другому випадку 65-річний водій громадського транспорту вирішив обʼїхати затор тротуаром на вулиці Личаківській. “Звісно, ці випадки не залишилися без нашої уваги. 36-річний водій позашляховика та 65-річний керманич маршрутки отримали свої постанови від патрульних” — йдеться в повідомленні патрульної поліції.

Нагадаємо, нещодавно у Львові патрульні винесли постанови на двох водіїв громадського транспорту за порушення правил дорожнього руху. Обидвох водіїв знайшли також після того, як у соцмережах почали поширюватись відео з їх порушеннями.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності