• Головна
  • Новини Львова
  • З нагоди ювілею Мелітополя його мешканці висадили у львівському парку тюльпанові дерева

З нагоди ювілею Мелітополя його мешканці висадили у львівському парку тюльпанові дерева

Висаджування тюльпанового дерева

У суботу, 28 вересня, вшанування Дня Мелітополя у Львові триватиме

У п’ятницю, 27 вересня, у парку 700-річчя Львова вимушено переміщені особи з Мелітополя висадили три тюльпанові дерева. Про це повідомило управління екології Львова.

Цю акцію мелітопольці провели з нагоди ювілею свого рідного міста — йому виповнилося 240 років. Як повідомила пресслужба ЛМР, захід провели члени громадської організації "Мелітополь Незламний". На жаль, через повномасштабне вторгнення мешканцям довелось покинути рідні домівки, однак вони продовжують шанувати традиції рідного міста у Львові.

У нашому місті була прекрасна локація, на фоні якої сезонно фотографувалися мелітопольці. Майже у кожного є фото з тюльпанами, тому обрали тюльпанові дерева. Мелітополь славиться черешнею і тополями, але клімат Львівщини не дуже сприятливий для цих дерев, тому символічно обрали тюльпанові дерева. Це буде символ Мелітопольщини у Львові”, — розповіла менеджер ГО "Мелітополь Незламний" Маргарита Бойчук.

Основні заходи відбудуться у суботу у Парку ім. І. Виговського, починаючи з 15:30. Буде виставка картин до Дня миру, виставка-ярмарка витворів ручної роботи, інсталяція Колесо теплих моментів», демонстраційно-показовий виступ ДСНС, практикум та демонстрація спецтехніки та амуніції від Ювенальної поліції, а також майстерклас із виготовлення бургерів та тортів, настільні ігри. На завершення буде перегляд фільму з попкорном.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності