Патрульні покарали водія за їзду автобусом по трамвайній колії

Момент порушення

Таким чином чоловік хотів об’їхати затор

У Львові 27 вересня патрульні поліцейські виписали штраф 38-річному водієві автобуса, який на Городоцькій виїхав на трамвайну колію, щоб обминути затор. Про це повідомила Патрульна поліція Львівщини.

Сьогодні зранку, водій громадського транспорту на вулиці Городоцькій порушив правила дорожнього руху. Небайдужий виставив відео в соцмережі”, – йдеться у повідомленні.

Варіант всіх обхитрити не вийшов, керманич отримав постановуСьогодні зранку, водій громадського транспорту на вулиці Городоцькій порушив правила дорожнього руху. Небайдужий виставив відео в соцмережі.За допомогою камер безпеки міста ми встановили номерний знак транспорту та те, що він розмовляв по телефону під час руху. Ми розшукали 38-річного керманича та притягнули його до відповідальності.Дотримання правил дорожнього руху — обов‘язок усіх! Тож будьмо свідомими та законослухняними.

Posted by Патрульна поліція Львівської області on Friday, September 27, 2024

За допомогою камер безпеки міста патрульні встановили номерний знак автобуса, а також те, що під час руху водій розмовляв по телефону. 38-річного керманича розшукали та притягнули його до адміністративної відповідальності.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності