У Львові за добу внаслідок ДТП травмувались троє пішоходів

У Львові за добу внаслідок ДТП травмувалось троє пішоходів

Усіх потерпілих довелось госпіталізовувати

За четвер, 26 вересня, у Львові правоохоронці зафіксували три дорожньо-транспортні пригоди в яких травмувались троє пішоходів. Усі потерпілі були госпіталізовані до лікарень, повідомила пресслужба поліції Львівської області, 27 вересня.

Обставини ДТП

Одна з аварій трапилась близько 9:40, на вул. Шевченка. 40-річний водій Hyundai Accent наїхав на 42-річного жителя Самбірського району. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований. Ще одна ДТП сталась близько півночі на вул. Любінській. “Як попередньо встановили правоохоронці, водій Kia Forte, 28-річний львів’янин, наїхав на 48-річну місцеву мешканку. Внаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження та була доставлена до лікарні” — йдеться в повідомленні поліції. Також близько 13:20, на вул. Тобілевича, 23-річний водій електровелосипеда, наїхав на 65-річну львів’янку. Внаслідок ДТП жінка була госпіталізована.

За цими фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху. Максимальне покарання — до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на аналогічний термін. Правоохоронці встановлюють всі обставини.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності