Львівська міськрада шукає нового продавця ЛеоКарт замість “Інтерпресу”

Львівська міськрада шукає нового продавця ЛеоКарт замість “Інтерпресу”

“Інтерпрес” відмовилась продавати ЛеоКарт пояснивши це збитковістю послуги

Після відмови власника 50 кіосків продавати ЛеоКарт, Львівська міськрада оголосила про пошук нового оператора, який надаватиме послуги з обслуговування транспортних карток. Наразі придбати ЛеоКарт можна у 38 терміналах EasyPay та ще у двох точках продажу на головному вокзалі та у Ратуші. Про це у п’ятницю, 27 вересня, повідомили у Львівській міськраді.

Напередодні компанія “Інтерпрес” оголосила про припинення продажу та поповнення транспортних карток ЛеоКарт, пояснивши це “катастрофічною збитковістю”.

Розглядають можливість співпраці із супермаркетами і банками

“У звʼязку з цією ситуацією, ми розпочали пошуки іншого партнера для реалізації нашої послуги. Зокрема розглядаємо варіанти співпраці як з мережами супермаркетів у місті, так і з державними банками. Сподіваємось, за кілька днів матимемо більше інформації,” — повідомили у Львівавтодорі.

Напередодні компанія “Інтерпрес”, яка має у власності 50 кіосків, де досі продавали ЛеоКарт, також заявила, що передасть контрольний пакет власності підприємства (70% статутного капіталу) у подарунок громаді Львова.

Наразі транспортні картки можна придбати лише у 36 терміналах EasyPay та ще у двох додаткових точках продажу на площі Ринок та площі Двірцевій. Поповнити ЛеоКарт можна у тих же місцях, у терміналах EasyPay, а також онлайн через офіційний сайт Eshop ЛеоКарт та сервіси EasyPay

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності