У Львові внаслідок пожежі в автосервісі отримав опіки 21-річний чоловік

У Львові внаслідок пожежі в автосервісі отримав опіки 21-річний чоловік

Він самотужки намагався ліквідувати загоряння

У Львові внаслідок пожежі в автосервісі отримав опіки 21-річний працівник, який намагався самотужки загасити загоряння. Пожежа знищила дах будівлі, частину робочого інструменту, повідомила пресслужба ДСНС Львівської області, 27 вересня.

Деталі пожежі

Пожежа трапилась 26 вересня, близько 17:30, в автосервісі на вул. Зеленій. До приїзду рятувальників 21-річний працівник автосервісу намагався самотужки загасити загорання, через що отримав опіки рук та ніг I-II ступеня важкості. Травмованого чоловіка госпіталізували в лікарню Св. Луки. Через 20 хв після прибуття пожежникам вдалось ліквідувати пожежу. До ліквідації пожежі залучили 11 рятувальників та три одиниці спецтехніки.

На момент прибуття пожежних підрозділів, вогонь поширювався на дах. В середині приміщення на автопідйомниках знаходились два автомобілі.Однак, внаслідок пожежі знищено дах на площі 10 кв м, частину робочого інструменту. Також пошкоджено облицювання дверей автосервісу та моторний відсік одного з автомобілів” — йдеться в повідомленні ДСНС. Причини та обставини пожежі встановлюють фахівці.

Нагадаємо, нещодавно у Шептицькому (раніше Червоноград) на п’ятому поверсі багатоквартирного будинку спалахнула пожежа у квартирі, в якій перебували двоє людей. Внаслідок займання загинув 62-річний власник квартири. Жінці вдалося самостійно врятуватися з палаючого помешкання

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності