У Львові поліцейський допоміг витягнути дитину з водойми

Порятунок дитини

10-річного хлопчика передали рідним

У Львові інспектор спеціального підрозділу ТОР Євгеній Царенко допоміг дістати дитину з води. Про це 26 вересня повідомила Патрульна поліція Львова.

Випадок стався у середу близько 18-ї години. Правоохоронці отримали повідомлення про те, що на водоймі біля вулиці Генерала Чупринки, хлопчик послизнувся на схилі й сповзав у воду, не маючи змоги піднятися самостійно.

Інспектор Євгеній Царенко разом з перехожими створили “живий ланцюг” та успішно витягли дитину. Витягнувши дитину, поліцейський заспокоїв хлопчика, провів з ним профілактичну бесіду і відвів додому.

У Львові ТОРівець Євгеній Царенко допоміг дістати дитину з водиУчора, близько 18-ї години, ми отримали повідомлення про те, що на озері біля вулиці Генерала Чупринки, хлопчик послизнувся на схилі й сповзав у воду, не маючи змоги піднятися самостійно.Інспектор Євгеній Царенко разом з перехожими створили живий ланцюг та успішно витягли дитину.Ми заспокоїли 10-річного хлопця та провели з ним профілактичну бесіду дорогою додому.Дякуємо колегам за оперативність та чіткі дії!

Posted by Патрульна поліція Львівської області on Thursday, September 26, 2024

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності