У Львові водія BMW оштрафували за пошкоджений телефон збитої пішохідки

У Львові водія BMW оштрафували за пошкоджений телефон збитої пішохідки

Жінка не постраждала, але розбила свій мобільний телефон

У Львові суд оштрафував водія, який на пішохідному переході збив людину та пошкодив її мобільний телефон. Пішохідка не постраждала, але розбила свій гаджет. Про це йдеться у постанові, яку оприлюднили 23 вересня у Єдиному державному реєстрі.

Водій визнав свою вину

За даними справи, інцидент стався 3 липня 2024 року на проспекті Чорновола у Львові. Водій автомобіля BMW не зупинився перед пішохідним переходом і наїхав на жінку, яка переходила дорогу. Пішохідка не отримала серйозних травм, але під час зіткнення було пошкоджено її мобільний телефон, що спричинило матеріальні збитки.

Водій у суді повністю визнав свою вину і підтвердив, що дійсно не дотримався правил дорожнього руху. Його провину також підтвердили протоколом про адміністративне правопорушення, схемою ДТП та письмовими свідченнями учасників події. Суд, враховуючи всі обставини, зокрема характер правопорушення та завдані збитки, прийняв рішення оштрафувати водія на суму 850 грн. Окрім цього, з нього було стягнуто судовий збір у розмірі 605,60 грн. Водій має право оскаржити це рішення протягом десяти днів з моменту його винесення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності