Мешканці Лисиничів за один день зібрали понад 140 тисяч гривень на підтримку армії

Мешканці Лисиничів за один день зібрали понад 140 тисяч гривень на підтримку армії

Гроші підуть на закупівлю необхідного обладнання для фронту

У Лисиничах на волонтерському заході, який присвятили дню першої писемної згадки про село, зібрали понад 140 тисяч гривень. Про це повідомили 24 вересня на сторінці “Львівська громада. Агломерація”.

“У такий спосіб мешканці Лисиничів та гості, які приїхали привітати громаду із поважною датою, 613 років, встановили новий рекорд. Фактично за добу зібрали 142 574 гривні. Частину цих коштів вже передали на банку Юрію Дмитріву, який зараз воює, для купівлі РЕБу”, — йдеться у повідомленні.

Решта грошей піде на комплектуючі для БПЛА, MAVIK, бензопили, ланцюги до них та на засоби для будівництва окопів, – розповіли в офісі Львівської громади у Лисиничах.

“Кошти збирали для захисників, які зараз на фронті: Юрія Дмитріва, Андрія Палюха, Марʼяна Кіндрацького, Романа Грицика, Андрія Михальського, Богдана Клепара та волонтерів, що збирають дрони”, — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, діти зі Львова розчулили військових, передавши для ЗСУ гроші з продажу плетених браслетиків. Дівчаткам вдалося зібрати 1317 гривень. Військові купили на ці гроші пакунки сухого душу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності