У Львові оштрафували двох водіїв автобусів за порушення ПДР

У Львові оштрафували двох водіїв громадського транспорту за порушення ПДР

Один водій порушив правила проїзду на перехресті, а інший поїхав на червоне світло

У Львові патрульні винесли постанови на двох водіїв громадського транспорту за порушення правил дорожнього руху. Обидвох водіїв знайшли після того, як у соцмережах почали поширюватись відео з їх порушеннями. Про це повідомила пресслужба патрульної поліції Львівської області, 24 вересня.

Про порушення водіїв автобусів

Перший водій на перехресті Проспекту Свободи та вулиці Дорошенка не зайняв крайнє положення при повороті праворуч та здійснив виїзд на перехрестя, коли утворився затор. “Інспектори відділу безпеки дорожнього руху розшукали водія. На 36-річного керманича патрульні винесли постанову за порушення правил проїзду перехресть” — йдеться в повідомленні патрульної поліції.

В понеділок, 23 вересня, 38-річний водій автобуса проїхав на перехресті проспекту Чорновола та вулиці Городоцької на червоний. “Відео ми побачили у місцевих пабліках. Інспектори відділу безпеки дорожнього руху відреагували та встановили дані порушника. На водія патрульні винесли постанову за проїзд на заборонений сигнал світлофора” — зазначила пресслужба патрульної поліції.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності