Були в міжнародному розшуку: у Львові знайшли два вкрадених мотоцикли

Були в міжнародному розшуку: у Львові знайшли два вкрадених мотоцикли

Поліцейські виявили крадений Yamaha і скутер Piaggio

У Львові мотопатрульні виявили ще два мотоцикли, які перебували в міжнародному розшуку. Правоохоронці виявили мотоцикл Yamaha і скутер Piaggio. Про це 24 вересня повідомила пресслужба патрульної Львівської області.

Про розшукувані мотоцикли

Перший мотоцикл виявили на вул. Богдана Хмельницького. Мотопатрульні хотіли зупинити мотоцикл Yamaha XT 660 без номерних знаків. Однак мотоцикліст проігнорував вказівку і почав втікати. Згодом його вдалось затримати. “За кермом перебував 22-річний молодик. Під час перевірки транспортного засобу виявилося, що він у міжнародному розшуку” — йдеться в повідомленні патрульної поліції. Другий випадок трапився на вул. Тракт Глинянський. У розшуку Інтерполу виявився скутер Piaggio X9.

Нагадаємо, нещодавно на Волині, під час перевірки на пропускному пункті “Устилуг — Зосін”, прикордонники затримали жінку, яка хотіла в'їхати в Україну на мінівені Mercedes-Benz V-Class 300d. Мінівен знаходився у розшуку Інтерполу. Ціна нового Mercedes-Benz V-class 300d 2021 складає понад 100 тис. доларів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності