У Львові затримали чоловіка, який побив 59-річного знайомого та втік

побиття

59-річний чоловік з тяжкими травмами потрапив до реанімації

У Львові правоохоронці затримали 37-річного мешканця Львівщини, який жорстоко побив 59-річного знайомого, спричинивши йому травми, після яких той потрапив до реанімації. Про це 23 вересня повідомили у поліції Львівської області. Між чоловіками виник конфлікт під час розпивання спиртних напоїв.

До правоохоронців надійшло повідомлення про пацієнта, доставленого до однієї з львівських лікарень з множинними травмами обличчя та крововиливом у мозку. Поліцейські встановили особу травмованого чоловіка. Це був 59-річний мешканець одного з сіл Львівського району. Напередодні госпіталізації на вулиці Гетьмана Мазепи він розпивав спиртне разом зі своїм знайомим, 37-річним мешканцем Львівського району.

“Між чоловіками виник конфлікт, під час якого молодший завдав старшому кількох ударів кулаком в обличчя, а коли той впав – удару ногою по голові, спричинивши тяжкі тілесні ушкодження. Після цього зловмисник втік з місця події”, — йдеться у повідомленні поліції.

Правоохоронці встановили місце перебування втікача та затримали його. Чоловіку вже повідомили про підозру у вчиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження. Йому загрожує до 8 років ув’язнення. Травмований чоловік перебуває у реанімації.

Нагадаємо, у Львові поліція розшукувала нападників, які побили 21-річного львів’янина. На хлопця в ніч на 22 вересня напали двоє невідомих, після чого втекли. Після втечі нападників було чутно звук, схожий на постріл.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності